DBR (Danish Bike Riders) laver samarbejde med wahoo.

Som medlem at DBR så bliver man altså glad når man får sådan en nyhed & jeg glæder mig meget til at se hvad det kan byde på. ZwiftDK har self tilbudt sin hjælp i det omfang det ville blive nødvendigt ….

DBR ledelse melder :

Wahoo og [DBR] Leaderteamet har indgået et samarbejde. Gennem et par år, hvor vi flere gange har mødt hinanden, og hjulpet hinanden, virker det nu som helt naturligt at Wahoo og [DBR] Leaderteamet samarbejder officielt. Wahoo har gennem mange år været et af top mærkerne på HomeTrainer markedet, og har ligeledes også masser af andre lækre produkter under deres navn.

Vi har længe haft ønske om at kunne lave nogle spændende Live Events, og det åbner samarbejdet med Wahoo blandt andet muligheden for. Derudover vil vi kunne være repræsenteret i andre sammenhænge, hvor Wahoo også er tilstede, og derved både hjælpe omkring Zwift, nye brugere, Home-trainere, tilbehør og dele [DBR] gruppens fantastiske forum til nye interesserede.

Vi er stolte og glade for at blive en del af Wahoo familien og vi glæder os til at vi i fremtiden også kan lave nogle sjove fede og skøre events i den virkelige verden.
Wahoo Nordics

I samme åndedrag kan vi også præsentere hele 3 nye løbs serier – en Crit serie, en blandet serie og en absolut led serie. Det er point serier, hvor der blandt andet er sprint point, KOM point, slutpoint. Mere Info om de nye serier kommer meget snart.

Vi ser frem til en spændende fremtid…Ride on !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *