I spillet

Start med at fører musen ned i bunden af skærmen, så popper en lille bjælke op. (Swipe op hvis du benytter appletv) (På smartphone tryk midt på i bunden af skærmen)

På denne bjælke kan man ændre kamera vinkel, vende rundt på cykel, chatte med andre, tage billed, emotes og få sin graf vist. Den graf kører så i bunden af skærmen og viser de farver du kører i, dette bruges fx til enduance løb hvor man tit skal holde den i blå zone. (genvej på tastatur er G)

Venstre hjørne oppe : Dine watt du træder lige nu. (viser den 0, så kan zwift ikke se din hometrainer eller du holder stille.)

Midt oppe : KM/t, De KM du har kørt i denne omgang, Højde meter er hvor meget du har kørt op af og tiden du har kørt i denne omgang.

Højre oppe : Mini kort der kan trykkes på for at ændre vinkel.

Klikker man på menu kommer nedenstående billed. Her kan du se dit navn, vægt og højde (disse ændres på www.zwift.com) Dine totaler og dine bedste resultater.

Rider score er dine exp som du optjener ved at cykle, så kan man stige i level og opnå nye ting (hjelm, briller, sko osv…til sin character.

Klikker man på det lille billed (Her er det en cykel i skyerne) så kan man vælge hvilke challange man vil gennemfører, hver challange har en reward)

I højre side kan man så klikke på Workouts, Badges, Pair, Garage, Settings.

Første er workouts, her kan du ligesom på start billedet vælge workouts (Spinning programmer og se din plan du evt har valgt at følge.

Så er det Badges

Det er forskellige mål i spillet man kan opnå, det giver lidt ekstra krydderi til spillet efter min mening.

 Paired devices kender vi og her er det så inde i spillet man kan tilgå den hvis noget skulle drille.

Garage er jo den bedste vil 9 ud af 10 Zwifters sikkert sige.

Her kan du i venstre side vælge de ting din character skal have på når der cykels, det er også der man kan se hvad de forskellige items kræver i level for at låse op.

I højre side er så shoppen hvor man kan købe nye cykler eller hjul og ja det har en betydning i spillet, men her skal du se artiklen om de bedste hjul og cykler.

Til sidst settings hvor man kan vælge hvordan selve Zwift skal kører.