Start programmet

Det første du støder på er menuen for hvor du kan se dine enheder, de connecter via Bluetooth eller ant+.

Bluetooth er indbygget i de fleste enheder, hvorpå enkelte har brug for ant+. Jeg selv har bryst pulsbælte der kører bedst med ant+ adapter, endda også haft en pc som kun ville bruge ant+. Sådan en adapter kan købes for ca 200kr og sættes i din usb port på din pc eller imac. Hvis du kører Zwift på tablet eller mobiltelefon, så har jeg altid kørt usb uden problemer.

Så hvis du på nedenstående billed ikke kan finde dine enheder så kunne det være ant+ der skal købes.

Når du så kommer videre vil du se dette billed.

Til venstre : Zwift missioner man kan deltage i.

I midten øverst : Verden valg (World Choice) som man kan kører i…Waropia er der fast, hvorpå Yorkshire ,London, Innsbruck, New York og Richmond skiftes en gang imellem. (Hvilke der er aktiv og hvor længe kan ses i kalenderen i højre side, New York er lyserød osv. Så kan man se hvilke datoer de forskellige maps er åbne.

I midten midt : Trænings typer (Ride type) Her kan du vælge en masse forskellige trænings programmer (lidt som spinningstimer) og ugeplaner så man kan kører efter en fast plan.

I midten nederst : Andre Zwifters man kan klikke på og kører sammen med.

I højre side : Kommen events, her kan du se hvilke kommende events der er og som du kan joine. (Giver bedre overblik hvis du downloader Zwift companion appen.) (se artikel om netop den)

I højre side i bunden : Dine ugentlige mål du har sat dig i zwift og din udvikling på ugen.

Når du så har valgt er det bare at trykke på Ride.